5°C

Joensuu

Aurinkoista

Joensuun kesäviiri 2015 valitaan pian

Kesäviirikilpailu 2015

Kesäviirikilpailu 2015

Joensuun kaupunkikeskustayhdistyksen perinteinen kesäviirikilpailu ratkeaa näillä näppäimillä. Kaikille avointa kilpailua on järjestetty jo vuodesta 1997 – vain viime vuonna kilpailu jäi väliin. 

Ensimmäisen kesäviirin suunnitteli mainostoimisto 1996. Sittemmin keskustan valopylväissä on kesäaikana roikkunut myös asianharrastajien suunnittelemat viirit. Ainoa vaatimus osallistumiselle on, että ehdotus perustuu omaan suunnitteluun.

Viirikilpailuun tulee yleensä satoja ehdotuksia, osin varmasti rahapalkinnon siivittämänä. Palkintoina on yksi 500 euron palkinto ja kaksi 150 euron kunniamainintaa. Palkitut ehdotukset jäävät järjestäjän omaisuudeksi kaikin käyttöoikeuksin.

Tänä vuonna kilpailun teemana on "Siltojen kaupunki". Kilpailuaika päättyy 31. maaliskuuta, johon mennessä voittajaehdotukset on toimitettava kirjekuoressa, jossa on tekijän nimi ja yhteystiedot. Osoite on Joensuun kaupunkikeskustayhdistys, Suvantokatu 1, 80100 Joensuu. Kuoreen tulee merkitä tunnus ”Kesäviirikilpailu”.

Varsinainen viiri valmistetaan hyvänlaatuisesta lippukankaasta ja kuva painetaan silkkipainotekniikalla siten, että toinen puoli näkyy peilikuvana. Viirin tulee olla 2,5 metriä korkea ja sen yläosan leveyden 1 metri. Alaosasta viiri voi olla kapeampikin. 

Viirissä voi olla korkeintaan kolmea väriä valkoisen lisäksi. Kilpailuehdotukset esitetään väritettyinä A4 kokoiselle paperille mittakaavassa 1:10.

Lisätiedot:

 

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com