5°C

Joensuu

Aurinkoista

Kaukolasipartio julkaisee uuden levynsä

Mikä yhdistää Kaukolasipartion lauantaina julkaistavaa toista studioalbumia "Enpä lähtis moittimaan" ja Iisakin kirkkoa? No molempien valmistusmista saatiin odottaa hyvin kauan. Nyt kuitenkin myös Kaukolasipartio on saanut "Iisakkinsa" valmiiksi ja sen julkaisua juhlitaan Joensuussa tämän viikon lauantaina 28.10. Levyltä on jo tähän mennessä nostettu kolme singleä: Jappadappa, Kesyttämätön leijona ja Enpä lähtis moittimaan. Ne ovat saaneet videoineen runsaasti valtakunnallista kuuluvuutta ja näkyvyyttä.

Joen Yössä palataan konemusiikin juurille - rakennuskontissa

Joensuulainen elektronisen tanssimusiikin yhdistys Fiktio ry osallistuu myös tänä syksynä Joen Yön ohjelmatarjontaan. Edellisvuonna Fiktio loihti Suvantosillan alle open air -musiikkitapahtuman asiaankuuluvine valoineen ja savukoneineen. Myös tällä kerralla luvassa on jotain vähintään yhtä eksoottista, kun kaupungintalon taakse luodaan rakennuskontin sisällä oleva disko.

Tivoli Sariola Joensuussa

Tivoli Sariola saapuu Joensuuhun lauantaina. Tänä vuonna Joensuussa vieraillaan reipas kaksi viikkoa. ”Täällä on yleensä riittänyt hyvin tivolikävijöitä, niin lomalaisia kuin ihan paikallisiakin. Laulurinteen ympäristö on kaikin puolin sopiva koko perheen yhteiseen vapaa-ajan viettoon ja siksi tivoli istuu tänne hyvin”, Tivoli Sariolan kehitysjohtaja Ville Sariola toteaa.

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com