C-vitamiini

Madre Labs - Madre C-vitamiiniLaadukkaista C-vitamiini-valmisteista edullisimman tarjoaa Madre Labs C-vitamiini, Iherb-verkkokaupassa.

C-vitamiinin hinta/laatu suhde on Madre-C tuotteessa huippuluokkaa.Madre-C sisältää neljää eri marjaa, Camu Camu, Ruusunmarja, Acerola ja Amla. Jauhe on valmistettu luonnosta peräisin olevista, runsaasti c-vitamiinia sisältävistä marjoista. Marjat eivät ole joutuneet kosketuksiin torjunta-aineiden, lannoitteiden tai minkäänlaisten kemikaalien kanssa.

Marjat on pakastekuivattu. Menetelmä säilyttää c-vitamiinipitoisuudet erittäin hyvinä. Tämän jälkeen ne on jauhettu. Jauhe sekoittuu hyvin pirtelön joukkoon ja veteen tai ripottele sitä vaikkapa salaatin päälle.

Madre C purkissa tulee jauhetta 180 grammaa. Mukana on myös annosmitta, jonka vetoisuus on noin 4 grammaa. Yksi annos sisältää täysin luonnollista ja hyvin imeytyvää c-vitamiinia 525 mg.

Virallinen c-vitamiinin saantisuositus on 60 mg/päivässä, joka ei riitä siihen tehtävään, johon c-vitamiini on tarkoitettu. C-vitamiini osallistuu kehossamme solujen ja kudosten rakentamiseen. Oli kyseessä sitten luusto tai ihokudokset, c-vitamiini on aina mukana rakennustehtävissä.

 

Syntettiset c-vitamiinit ovat valmistettu askorbiinihaposta. Synteettinen on keinotekoisesti valmistettu aine, jota keho ei tunnista ja käytä niin hyvin hyväkseen, kuten luonnonmukaisia aineita. Toisin kuin synteettisesti valmistetut c-vitamiinit, niin Madre Labsin Madre C-vitamiini on erittäin hyvin imeytyvässä muodossa, johtuen tuotteessa käytetystä marjajauheesta.

Sisältää:
Camu Camu (Myrciaria dubia)
Ruusunmarja (Rosa canina L.)
Acerola (Malpighia glabra)
Amla, Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica)

Hinta:

1 purkki/180g n. 45 annosta, 26,57 $ (n. 21 €)

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com