5°C

Joensuu

Aurinkoista

Kaukolasipartio julkaisee uuden levynsä

Kaukolasipartion uusi levy julkaistu

Lauantaina 28.10.2017 spesiaali akustinen keikka Levy-Eskoilla klo 13 ja illalla Sokos Hotel Kimmelin Nightissa.

Mikä yhdistää Kaukolasipartion lauantaina julkaistavaa toista studioalbumia "Enpä lähtis moittimaan" ja Iisakin kirkkoa? No molempien valmistusmista saatiin odottaa hyvin kauan. Nyt kuitenkin myös Kaukolasipartio on saanut "Iisakkinsa" valmiiksi ja sen julkaisua juhlitaan Joensuussa tämän viikon lauantaina 28.10. Levyltä on jo tähän mennessä nostettu kolme singleä: Jappadappa, Kesyttämätön leijona ja Enpä lähtis moittimaan. Ne ovat saaneet videoineen runsaasti valtakunnallista kuuluvuutta ja näkyvyyttä.

Enpä lähtis moittimaan- albumi on syntynyt suurilta osin yhtyeen omalla hartiatyöllä ja kerätyllä tietotaidolla. Levyen kappaleiden kirjoittamisesta vastaa Ilja Teppo, kun taas sovitus- sekä tuotantopuolella ovat ahkeroineet kitaristi Pertti Feller, rumpali Antti Huuskonen sekä joensuulainen Rauno Paananen. Valtaosa levystä on tehty Fellerin pienessä kotistudiossa.

Yhtyeen yksi laulajista ja laulujen kirjoittaja Ilja Teppo luonnehtii uutuutta seuraavasti.

Enpä lähtis moittimaan tihkuu hyvää meininkiä, aitoutta, tanssittavuutta ja pilkettä silmäkulmassa. Jos kuuuntelet levyä otat riskin, että kehosi alkaa impulsiivisesti nytkähdellä musiikin tahtiin ja pian huomaat haluavasi bändin keikoille.

Ja siitähän Kaukolasipartio onkin monelle tuttu, keikkailusta. Yhtye on tahkonnut kovalla keikkavauhdilla jo perustamisvuodesta 2010 lähtien paikkoja laidasta laitaan.

Myös Teppo näkee Kaukolasipartion vahvana livebändinä.

Me halutaan olla kansan oma bändi. Meidän biiseistä ei tehdä (tällä hetkellä ainakaan) hittejä kaupallisten radioiden taholta, vaan me viedään itse ne "kirjekyyhkyinä" kansan pariin.

Ilja Tepon, Pertti Fellerin ja Antti Huuskosen lisäksi yhtyeessä vaikuttavat Johannes Teppo  ja Sampsa Asikainen.

Lauantaina 28.10.2017 spesiaali akustinen keikka Levy-Eskoilla klo 13 ja illalla Sokos Hotel Kimmelin Nightissa.

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com