5°C

Joensuu

Aurinkoista

Tivoli Sariola Joensuussa

Tivoli Sariola

Tivoli Sariola Joensuun Laulurinteellä

Tivoli Sariola saapuu Joensuuhun lauantaina. Tänä vuonna Joensuussa vieraillaan reipas kaksi viikkoa. ”Täällä on yleensä riittänyt hyvin tivolikävijöitä, niin lomalaisia kuin ihan paikallisiakin. Laulurinteen ympäristö on kaikin puolin sopiva koko perheen yhteiseen vapaa-ajan viettoon ja siksi tivoli istuu tänne hyvin”, Tivoli Sariolan kehitysjohtaja Ville Sariola toteaa.

Sariolan mukaan Joensuun vierailun kohokohta on juhannustivoli. ”Tivoli Sariola on jo vuosia viettänyt juhannuksen Joensuussa. Täällä on silloin upea tunnelma, juhannustivolin valot loistavat ja valoisa kesäyö kutsuu huvittelemaan. Tänä vuonna pidensimme myös hieman aukiolojamme juhannuskävijöitä varten”, Sariola sanoo.

Tämänvuotisen tivolikiertueen alussa ollaan nähty uusia Lupaus hymystä -mainoksia, jotka ilmestyvät Joensuussakin jo ennen tivolin saapumista kaupunkiin. ”Tivolin sanoman vieminen ympäri Suomea on Tivoli Sariolalle kunnia-asia. Meillä on yhdessä kivaa töissä ja tahdomme nähdä hymyn myös asiakkaidemme huulilla. Siksi Lupaus hymystä onkin yksi tämän vuoden keskeisistä teemoistamme”, Sariola kertoo.

Tiesitkö tämän Tivoli Sariolasta?

· Tivoli vierailee Joensuussa 11. - 26.6. Laulurinteen kentällä. Tivoli on avoinna arkisin klo 16-20, lauantaisin 12-20 ja sunnuntaisin 12-18. Poikkeavat aukiolot: ma 20.6. tivoli on suljettu, juhannusaatto pe 24.6. klo 12-20, juhannuspäivä la 25.6. klo 12-20.

· Tivoli Sariola on Suomen ainoa tivoli, jonka kentällä nähdään päivittäin nukketeatteriesityksiä sekä ilma-akrobatiaesityksiä.

· Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on jatkunut jo vuosia. Kummitivoli käy vierailemassa eri puolilla Suomea sijaitsevilla Lastenklinikoilla ja tivolissa järjestetään Lastenklinikoiden Kummien tapahtumapäiviä. Lisäksi jokaisesta myydystä päivärannekkeesta lahjoitetaan 10 senttiä Lastenklinikoiden viihtyvyyteen.

· Kiertueen 2016 uutuutena toimii merirosvoteemainen pehmopallopeli Jolly Roger. Loppukiertueesta mukaan on tulossa myös uusi koko perheen laite.

tivolisariola.fi

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com