5°C

Joensuu

Aurinkoista

Myyn sisustuspäivät 20.-21.2.2015

Myyn sisustuspäivät

Kaksipäiväiset Myyn sisustuspäivät tuovat liikkeet Promenadille

Myyn sisustuspäivät tulevat taas. Kauppakeskuksessa toimivat sisustusliikkeet tuovat kevään uutuustuotteita pääkäytävälle ja myymälöihin. Uutuuksien lisäksi tarjolla on löytämisen iloa: astioita, valaisimia, huonekaluja, kankaita, tyynyjä ja sänkyjä.

H&B Home

H&B Homen kevään uutuudet saapuvat Myyn Sisustuspäiville. Pääosassa ovat laatutekstiilit, joita tuottaa Linum, Lexington ja Gant. H&B Homen myymälästä löytyy myös laaja valikoima piensisustustarvikkeita. Yksilölliset esineet voivat tuottaa iloa juuri sinun kotisi arkeen yllättävänkin edullisesti.

Pentik

Pentikillä kukkii nyt Hortensia – kevät kolmessa värissä. Sisustuspäivillä teemana on lastenhuone ja valaisimet. Promenadilla esitellään iki-ihanan Halipupu-sarjan uutuusastiat sekä tekstiilit. Lapsille ilmapalloja ja Halipupu-värityskilpailu. Sisustuspäivillä voit myös liittyä maksutta Pentikin ystäväklubiin, jonka jäsenenä saat valaisimista 20% alennuksen.

Wihonen Deco

Myyn Sisustuspäivät tarjoavat mahdollisuuden tutustua verkkokauppaan keskittyvän Wihonen Decon tarjontaan. Edullisten taulujen, peilien, kellojen ja muiden sisustustavaroiden lisäksi esillä on todella halpoja poistotuotteita. Tule ja löydä omasi.

Pala-soppi

Kevään uutuuskankaat ovat saapuneet Myyn toisen kerroksen Pala-soppiin. Kankaat tulevat omana maahantuontina Euroopasta, jolloin myös laatu ja valikoimat ovat omaa luokkaansa. Monet kuosit ovat Suomessa saatavissa vain Iso Myyn Pala-sopista ja liikkeessä käykin asiakkaita kaikkialta Suomesta. Verho- ja sisustustekstiilien ompelupalvelu toimittaa tuotteet postitse tilaajille.

Pala-sopin valikoimiin kuuluu tuhansia kuoseja ja kaikki kangasmateriaalit: verhokankaat erikseen keittiöön ja olohuoneeseen, pimennysverhot, vesipestävät kernit ja vahapöytäliinat. Myymälästä löytyy myös päiväpeittokankaat ja valmiit päiväpeitot sekä tietysti asustekankaat. Uudet digitaalipainetut printtikankaat sopivat niin verhoihin ja tauluihin kuin tyynyihin ja asusteisiinkin. Kannattaa kysyä Pala-sopista.

Tempur

Tempur Sleep Centerissä on päätetty laittaa pohjoiskarjalaisten yöunet kuntoon. Esimerkiksi uusi viilentävä Breeze-mallisto on nyt tarjolla alennushintaan. Sisustuspäivillä patjoja voi kokeilla Sleep Centerin lisäksi Myyn Promenadilla.

Tempur Sleep Center on ainutlaatuinen palvelukonsepti, jossa nukkumisergonomiakoulutetut uniasiantuntijat antavat osaamisensa asiakkaiden käyttöön. Pääkaupunkiseudun lisäksi Sleep Centerit palvelevat Turussa, Tampereella ja Joensuussa.

 

Sponsoroitu artikkeli

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com