5°C

Joensuu

Aurinkoista

Joensuun perintätoimistot

Menikö laskun eräpäivä jo aikaa sitten, mutta maksua ei kuulu? Perintätoimisto hoitaa maksamattomat laskut puolestasi ja veloittaa palkkion laskun saajalta.  Perintätoimistolle toimeksiannon tehnyt yritys ei siis joudu maksamaan perinnästä aiheutuneita kuluja.

Maksamattomasta laskusta saa lain mukaan periä 5 € huomautusmaksun. Jos tämäkään ei aktivoi laskun maksajaa voi perintätoimisto tehdä maksuvaatimuksen ja lisätä kuluja 21€ (lasku enintään 250€) tai 45 € (lasku yli 250 €). Lisäksi voi tulla muita kuluja päälle, mutta ei kuitenkaan enempää kuin 190 € / 220 €. Julkisissa maksuissa voi kuluja periä enintään 59 € eli jos velka on suoraan ulosottokelpoinen. Summa voi nousta jos velallisen tavoittaminen on hyvin hankalaa ja siihen menee paljon aikaa. Tutustu Kuluttajaviraston ohjeisiin hyvästä perintätavasta.

Joensuussa toimii kaksi perintätoimistoa, Tiimi-Perintä sekä Joen JK Oy. Näiden yritysten lisäksi myös valtakunnalliset yritykset voivat tehdä velkojen perintää Joensuussa ja muissa kunnissa.

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com