5°C

Joensuu

Aurinkoista

Joensuun kaupungin viestintäpäällikkö jättää tehtävänsä

Joensuun kaupungin viestintäpäällikkö Ville Moilanen siirtyy osakkaaksi Rookie Communicationsiin.

Joensuun kaupungin viestintäpäällikkö Ville Moilanen jättää tehtävänsä ja siirtyy osakkaaksi Arttu Käyhkön Rookie Communications Oy -viestintätoimistoon. Moilasen viimeinen työpäivä kaupungilla on perjantaina 12. toukokuuta. Uudessa työpaikassaan hän aloittaa heti maanantaina 15. toukokuuta.

- Nälkää on vielä tässä iässä sen verran, että haluan haukata kakusta toisenkin palan. Lähtööni ei liity dramatiikkaa, kyse on puhtaasti omasta halusta kokeilla jotain uutta, Moilanen kertoo.

Moilanen työskenteli Joensuun kaupungin viestinnässä kahdeksan vuotta, joista kuusi viimeisintä viestintäpäällikkönä. Sitä ennen hän oli lähes kymmenen vuotta toimittajana Viikko Pohjois-Karjalassa sekä sanomalehti Karjalaisessa. Työhistoriaan mahtuu myös vuoden verran copywriterin töitä mainosalalla.

- Joensuun kaupungilla on loistava työyhteisö, tekemisen meininki ja kaupunki on varmasti yksi kuntakentän rohkeimmista. Joensuun viestinnässä tehtiin vuosi sitten iso mullistus, jossa laitettiin uusiksi sekä välineet että toimintatavat. Nyt on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita, Moilanen perustelee.

Arttu Käyhkö aloitti yrittäjänä viime lokakuussa. Ennen yrittäjäksi siirtymistään hän ehti toimia vajaan vuoden ajan strategina mainostoimisto Fabrikissa ja sitä ennen päätoimittajana ja toimitusjohtajana kaupunkilehti Karjalan Heilissä kolmen ja puolen vuoden ajan ja eri tehtävissä sanomalehti Karjalaisessa seitsemän vuoden ajan.

- Yritys on lähtenyt hyvin liikkeelle, ja töitä on ollut jonoksi asti. Ville tuo välittömän helpotuksen ruuhkaan, mutta ennen kaikkea saan hänessä kaverin, jonka kanssa voin sparrailla ideoita ja miettiä yrityksen tulevaisuutta pidemmällä tähtäimellä. Aivan loistava juttu minulle, Käyhkö toteaa.

- Villen osaaminen on alan huippua ja hänet tunnetaan kuntakentällä koko maassa - ja kohta tunnetaan myös yrityspuolella. Eniten tässä minua kuitenkin arvelutti, että kestääkö itsetuntoni sitä, että Ville on minua sentin pidempi.

196-senttinen Ville Moilanen on mukana yrityksessä Käyhkön tapaan yrittäjänä.

- Olemme tasavertaisia kumppaneita – paitsi, että minä olen perustajana muutaman prosentin verran tasavertaisempi kuin Ville. Mutta samassa veneessä tässä keikutaan, 195-senttinen Käyhkö toteaa.

Rookie Communications Oy on virallisesti viestintätoimisto, mutta yrittäjäkaksikko aikoo jatkossa puhua sisältötoimistosta.

- Arttu ja minä olemme sielultamme sisällöntuottajia. Sisältö on vahvuutemme ja intohimomme. Siltä puolelta meillä on myös osaamisestamme parhaat näytöt. Hyvä sisältö ja ymmärrys eri kanavista ratkaisevat viime kädessä onnistumisen. Samalla pitää olla myös rohkeutta tehdä asiat eri tavalla kuin kilpailijat. Arttu on tehnyt tässä jo loistavaa työtä luomalla oman selkeän kädenjälkensä markkinoinnin ja viestinnän sisältöihin, Moilanen luonnehtii.

- Pystymme yhdessä tekemään sisältöjä ja sisältösuunnittelua käytännössä kaikkiin kanaviin printistä ja videoista aina verkkosivuihin ja sosiaaliseen mediaan. Muut palvelut, kuten esimerkiksi verkkosivujen tekniikan ja visuaalisen osaamisen, hankimme yhteistyökumppaneidemme kautta. On tosi tärkeää, että pystymme auttamaan asiakkaita kaikessa markkinointiin ja viestintään liittyvässä, Käyhkö toteaa.

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com