5°C

Joensuu

Aurinkoista

Ipanareivit Kerubin Kellarissa

Koko perheen Ipanareivit tulee taas - kaikki tontut tanssimaan!

Sunnuntaina 17.12. on lasten vuoro päästä reivaamaan, kun suuren suosion saaneet Ipanareivit järjestetään Kerubin Kellarissa. Tonttujen tansseissa on luvassa hohtava taikamaailma, lapsille sopivaa tanssimusiikkia, kasvomaalausta ja rentoa yhdessäoloa. Eli tonttulakit, diskoasut ja tanssikengät mukaan ja reivaamaan! Maagisesti hohtavat uv-koristelut - eli niin kutsutut dekot - ovat tehneet oululainen Taiga Art ja upeista teoksistaan tunnettu joensuulainen Fiktio Deko.

Ipanareiveissä soi reipas ja iloinen konemusiikki tehostettuna tutuilla lastenlauluilla ja limudiskohiteillä. Aänentaso pidetään sillä tasolla, ettei korvatulppia tarvita. Tapahtuma on suunnattu pääasiassa 3–12-vuotiaille lapsille, mutta kaiken ikäiset ovat tervetulleita.

Ipanareivit järjestettiin ensimmäisen kerran toukokuussa 2016, jolloin tapahtumapaikkana toiminut joensuulainen rockklubi Marks oli tupaten täynnä.

Ipanareivit: Tonttujen tanssit sunnuntaina 17.12.2017 klo 14–17 Kerubin Kellarissa Siltakatu 1 (Ilosaari), Joensuu. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

www.facebook.com/fiktiory

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com