5°C

Joensuu

Aurinkoista

IskelmäKesä Joensuu perjantaina ja lauantaina 12.-13. elokuuta

Tämän viikon perjantaina ja lauantaina 12.-13. elokuuta Joensuussa järjestetään ensimmäistä kertaa IskelmäKesä Joensuu-tapahtuma.

Aikuisemmalle yleisölle suunnattu festivaali tuo Suomen suosituimmat artistit kahden päivän ajaksi Joensuuhun. Esiintymässä nähdään Jari Sillanpää, Juha Tapio, Jorma Kääriäinen, Neljänsuora, Paula Koivuniemi, Finnhittien Kuninkaat - Tapani Kansa, Danny, Frederik, Laura Voutilainen ja Matti & Teppo. Tapahtumassa esiintyy myös nykymusiikin puhutuimpiin ja seuratuimpiin tulokkaisiin lukeutuva Tilhet, pajut ja muut -yhtye.

IskelmäKesä Joensuun tapahtumajärjestäjä suosittelee yleisöä saapumaan tapahtumaan Sirkkalan sillan kautta tapahtuma-alueen sisäänkäynnin sijaitessa Sirkkalan puiston pohjoispäässä. Sisäänkäynnin yhteydessä asiakkaita palvelee narikka, pyöräparkki sekä infopiste ja lipunmyyntipiste. Järjestäjä myös toivoo, että asiakkaat saapuisivat paikalle kävellen tai polkupyörillä, koska tapahtuma-alueen läheisyydessä on rajallinen määrä parkkipaikkoja.

Portit aukeavat molempina päivinä klo 16:30 ja alue suljetaan klo 01:30.

Sirkkalan puistoon nousee tapahtumaa varten isolla lavarakennelmalla ja toimivilla palveluilla varusteltu tapahtuma-alue. Paikan päältä löytyy katettu, A-oikeuksin ja pitkillä pöydillä varustettu anniskelualue, josta käsin on mahdollista nauttia esityksistä. Alueelta löytyy useita erilaisia makuja tarjoavia ruokapisteitä sekä tuotemyyntipisteitä.

IskelmäKesä Joensuun lipunmyynti on ollut vauhdikasta ja odotettavissa on tuhansia kävijöitä tapahtumapäivää kohden. Liput voi hankkia ennakkoon Lippupisteen ja Tiketin myyntipisteistä sekä verkkokaupasta. Lippuja saa myös tapahtuma-alueen sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta lipunmyyntipisteestä.

IskelmäKesä Joensuu -tapahtuman järjestää alan kokenut ja arvostettu toimija, mm. Himos Juhannus -tapahtumasta vastaava N.C.D. Production Oy.

IskelmäKesä Joensuu Sirkkalan puistossa perjantaina ja lauantaina 12.-13. elokuuta 2016

Perjantai 12.8.

  • 17.30  Jorma Kääriäinen    
  • 19.30  Jari Sillanpää        
  • 21.00  Juha Tapio        
  • 23.00  Neljänsuora    

Lauantai 13.8.

  • 17.30  Laura Voutilainen
  • 19.30  Matti & Teppo
  • 21.30  Finnhittien Kuninkaat - Tapani Kansa, Danny, Frederik
  • 23.30  Paula Koivuniemi

Liput:

  • 1-päivän lippu 39,90e / portilta 45e
  • 2-päivän lippu 69,90e / portilta 75e

Hinnat sisältävät palvelumaksun ja alv.

Lipunmyynti:

Lippupisteen palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti, puh. 0600 900 900 (1,98 €/min + pvm)
Tiketin palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti puh. 0600 1 1616 (1,78e/min + pvm)

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com