Vaski Areenalle pääsee tänä vuonna festarijunalla

Suomen itäisimmälle populaarimusiikkiin keskittyvälle festivaalille pääsee tänä vuonna erityisellä festarijunalla.

Ensimmäistä kertaa Joensuusta Lieksassa 24.-27.7.2014 järjestettävälle Vaski Areena -festivaalille ja takaisin liikennöivä juna kyyditsee kävijöitä aina perjantaista sunnuntaihin. Juna pysähtyy matkalla Enon, Uimaharjun ja Vuonislahden asemilla ja sunnuntaina takaisinpäin kulkee kaksi vuoroa, joista ensimmäinen on normaalivuoro ja siihen voi ostaa normaalihintaisia lippuja.

Junapakettilippu maksaa 45 euroa sisältäen yhden päivän lipun Vaski Areenalle edestakaisin kuljetuksin. Liput ovat myynnissä perjantaista 30.5. klo 9.00 alkaen osoitteessa Lippu.fi. Suoraan festarijunasta on puolestaan mahdollista ostaa yhteen suuntaan oikeuttava junalippu 10 euron hintaan. 75 ja 85 euron hintaiset VIP-junapakettiliput myydään illallispakettien tapaan vain Vaski Areenan omasta myyntipalvelusta numerosta 044 792 6110. VIP-junapakettilippu sisältää lipun, ruoan ja pöytäpaikan joko Vaski Areenan ala- tai yläkerrasta yhdeksi illaksi sekä edestakaiset kuljetukset festarijunalla. Matkustajia saatetaan yllättää menomatkojen aikana livenä soitettavalla vaskimusiikilla samanaikaisesti pidettävän Lieksan Vaskiviikon toimesta.

”Haluamme tapahtumana elämysten tarjoamisen lisäksi edistää kotimaan matkailua ja erityisesti sijaintiimme perustuen vilkastuttaa Suomen maakuntamatkailua. Iso osa tapahtumista järjestetään suurkaupungeissa, joihin jo matkustetaan suurin joukoin ympäri Suomea. Tapahtumilla on vetovoimaa ja myös maakunnat ovat osoittaneet kiinnostavan muualla asuvia. Hyvien liikenneyhteyksien ollessa ensiarvoisen tärkeässä asemassa tässä kehitystyössä tarvitsemme juuri VR:n kaltaista yhteistyökumppania”, iloitsee tapahtumaa tuottavan Pro Ducks Oy:n osakas Kim Heinonen.


Vaski Areenalla esiintyy tänä vuonna mm. Kolmas Nainen, Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Apulanta, Dingo, Mokoma, Hevisaurus ja Neljänsuora. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.


FESTARIJUNAN AIKATAULU:

PVÄ TULO (Joensuu) LÄHTÖ (Lieksa)
     
25.7 13.25 01.30
26.7 12.40 01.30
27.7 12.40 16:22 (normaalihintainen vuoro) ja 01.30

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Petri Seppänen, Tuottaja
+358 400 399 279
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.vaskiareena.fi

 

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com