Hevisaurus Kids Areenan esiintyjäksi Lieksan Vaski Areena -festivaaleille

Hevisaurus Lieksan Vaski Areena -festareilla.

Lieksassa 24.-27.heinäkuuta 2014 juhlittava Vaski Areena -festivaali panostaa ensi kesänä runsaasti pikkuväkeen. Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla ensimmäisen kerran kokonaan oma tapahtumaosuus nimeltä Kids Areena. Ikärajaton Kids Areena järjestetään Lieksan Jäähallissa festivaalin päätöspäivänä sunnuntaina 27.7. klo 12-15.30, jolloin lauteille astuu lasten rakastama jurahevin kuningas, Hevisaurus.

Ensimmäisessä Kids Areenassa on lisäksi paljon muuta ohjelmaa. Lastenmusiikin suosikin lisäksi esiintymässä on lahtelainen Nuokun Sirkus. Paikalle saapuu myös pelastuslaitos esittelemään kalustoaan ja temppualueella pääsee hyppimään mm. pomppulinnassa. Mukana tapahtumassa on Mannerheimin lastensuojeluliitto, jonka rahallinen tuki ohjataan suoraan lipunhintaan. Alueella on ehdoton kielto koskien anniskelua ja saapuminen tapahtumaan päihteiden vaikutuksen alaisena on kiellettyä.

"Lieksan Kaupungin kanssa tekemämme kolmen vuoden sopimus Vaski Areenan tuotannosta mahdollisti ohjelman ja kävijäkunnan laajentamisen entisestään, joten halusimme tarjota ohjelmaa sen myötä nyt myös koko perheelle. Mannerheimin lastensuojeluliiton tuella saimme myös lippujen hinnan todella kohtuulliseksi, mikä on erittäin hienoa etenkin mahdollisimman monen osallistumista edesauttavana asiana, kertoo tuottajana toimiva Petri Seppänen.

Lipunmyynti käynnistyy 20.12.2013

Lipunmyynti Kids Areenalle alkaa ainoastaan Lippupisteessä (www.lippu.fi) perjantaina 20.12.2013 klo 9. Liput kustantavat ennakkoon ostettaessa 15 euroa ja alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi. Myynnissä on myös 50 euron hintaisia perhelippuja, jotka sisältävät sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.

Kids Areenan lippujen ohella myyntiin tulee rajoitettu määrä Vaski Areena -festivaalin "early bird" -lippupaketteja (K-18) 80 euron hintaan. Viikonloppupaketti (K-18) sisältää pääsyn kaikkiin Vaski Areenan keikkoihin perjantaista sunnuntaihin, mukaan lukien Kids Areena. Vaski Areenan artistit ja ohjelma julkaistaan alkuvuoden aikana.

KIDS AREENA su 27.7.2014 - Lieksan jäähalli

Tapahtuma alkaa klo 12.00

Liput: ennakkoon 15e / 50e (sis. 2 aikuista ja 2 lasta). Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

VASKI AREENA to 24.7.- su 27.7.2014 - Lieksa Jäähalli

Liput: Early bird -viikonloppupaketti (sis. pe-su liput + pääsyn Kids Areenalle)

Lipunmyynti: Lippu.fi

Lisätiedot:
Petri Seppänen
Tuottaja
+358 400 399 279
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sää

Joensuu

Ollaan yhteyksissä:

 

Yhteystiedot:

info@pohjoiskarjala.com
www.pohjoiskarjala.com